Klantenservice

Betaling

Je kunt bij ons betalen met de meest gebruikelijke betaalmethode iDeal. De betaling wordt verwerkt door onze partner en payment service provider Mollie. Zo ben je ervan verzekerd dat de betaling wordt gedaan in een beveiligde omgeving.

Verzending

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je automatisch een e-mail met daarin de orderbevestiging. Zodra jouw pakketje wordt gescand in het sorteercentrum van DHL, ontvang je een e-mail met hierin jouw Track & Trace-code.

Bestel je voor een bedrag boven de €100,-? Dan betalen wij de standaardverzendkosten voor jou! Bestellingen op werkdagen (ma t/m vr) voor 15.00 uur besteld, worden vaak dezelfde werkdag nog verzonden (met uitzondering van het weekend en Nationale feestdagen). Alle bestellingen worden verzonden via DHL.

Afhalen

Bij afhalen ligt je pakket binnen 24 uur klaar in onze winkel. Zodra je pakket ingepakt is krijg je een bericht van ons. Het pakket kun je afhalen op het winkeladres.

Retouren

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling retour sturen. Zorg ervoor dat je een retourformulier aan jouw retourpakket toevoegt. Wij zijn een modeboetiek met een wekelijks wisselend aanbod, wij stellen het erg op prijs als je je items z.s.m retourneert aan ons.

Het retourformulier kun je hier downloaden. Lukt het niet om het retourformulier te printen? Voeg dan aan jouw retourpakket een papier toe met daarop het ordernummer, jouw naam, de items die retour komen, de reden van retour. Zonder ordernummer of naam is een retour verwerken niet mogelijk, dus vermeld dit goed op het retourformulier.

De retourkosten zijn voor eigen rekening of breng ze gratis terug in de winkel. Vraag bij het retourneren van jouw item(s) altijd om een verzendbewijs met Track & Trace-code en bewaar deze goed! Zonder deze code kunnen wij niks voor je doen, in geval van verlies door het verzendbedrijf.

RETOURVOORWAARDEN:

  • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden
  • Het te retourneren item dient niet beschadigd, gedragen en/of gewassen te zijn
  • Het te retourneren item moet voorzien zijn van het aangehechte label
  • SALE KAN NIET RETOUR

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. We kunnen het geretourneerde item niet verwerken en de terugbetaling zal niet in gang gezet worden. Als je het geretourneerde item weer terug wilt ontvangen, dien je dit aan te geven en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Terugbetaling

Zodra je retourzending door ons ontvangen is doen we ons best om deze zo snel mogelijk te verwerken, maar uiterlijk binnen 7 dagen. Binnen 2 werkdagen heb je het bedrag terug op je rekening.