Elke week nieuwe items!

Over Boetiek115

Boetiek115 is sinds 1980 te vinden op winkelcentrum de Korf in Krimpen aan den IJssel. Wij zijn een dames modeboetiek met een wekelijks wisselend aanbod aan kleding, schoenen en accessoires. Wij helpen je graag met het samenstellen van je outfit! Voor je werk, een feestje of een dagelijkse dag.

Benieuwd naar onze winkel en shop ervaring? De koffie staat altijd voor je klaar.

Het team

Stefanie

Bij Sté is mode er met de paplepel ingegoten. In 1999 heeft zij Boetiek115 overgenomen van haar ouders. Het leukste vindt ze om iedereen een goed gevoel te geven, of dat nu gaat om een praatje of dat je tevreden de deur uit gaat met een outfit! Samen met Merel doet ze de inkoop en zorgt dat alles achter de schermen reilt en zeilt.

Merel

Merel heeft in 2010 als 16-jarige bij ons als weekendhulp gewerkt. Sinds de verhuizing en verbouwing in november 2019 is zij terug als mede-eigenaresse. Mer vindt het maar al te leuk om je de nieuwste items te showen die binnen zijn, daar wordt zij vrolijk van! Ook zorgt zij dat social media en de webshop up-to-date zijn!

Jantine

Jantine is sinds 2010 werkzaam bij Boetiek115. Iedere maandag & dinsdag staat zij vol enthousiasme klaar om jou te adviseren. Jantine zit vol humor en helpt je altijd met een eerlijk advies! Door onze ‘Tinus’ word je altijd fijn geholpen onder het genot van een cappuccino.

Sanne

Onze nieuwe Boetiek - girl! Naast haar studie versterkt Sanne op de zaterdagen ons team. San is de vrolijkheid zelve en weet in haar enthousiasme altijd de leukste combi's voor je uit te zoeken. Van fotomodel voor onze social media tot fashionstyliste in de winkel, Sanne is allround.

Cooper

Cooper werkt sinds begin december parttime bij ons. Ze moet nog veel leren, niet alle klanten te enthousiast begroeten of in je veters hangen en netjes in de winkel blijven. Cooper gaat ook mee op inkoop om de leukste items uit te zoeken. Volg haar via @coopertheminidoodle2020

Altijd op de hoogte blijven?

Volg onze socials en krijg regelmatig updates van de nieuwste collectie!
lock
× Available from 09:30 to 17:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday